Juffrouw Jansen nieuwe collectie

Modelabel Juffrouw Jansen heeft besloten om, na een zeer plezierige samenwerking van negen jaar met Dooruiter Modeagenturen, de verkoop voor Zuid-Nederland te centraliseren op het hoofdkantoor in Amsterdam.

“Met deze stap zal Juffrouw Jansen haar collecties op een nog sterkere manier presenteren”, aldus het merk. “Onze stijlvolle showroom leent zich er uitstekend voor om klanten en zakenrelaties in een optimale setting te verwelkomen.”

Juffrouw Jansen kijkt terug op een prettige samenwerking met Dooruiter Modeagenturen. “Wij zijn Kim Dooruiter en haar team erg dankbaar voor de jarenlange support en mooie resultaten”, laten Peter van ’t Veen en Barbara de Bruijn – de drijvende krachten achter Juffrouw Jansen weten. “Wij bedanken het hele team Dooruiter voor haar inzet, enthousiasme en goede adviezen die ons hebben gestimuleerd in de verdere groei en ontwikkeling van ons merk.”

Ridvan Kilincci, werkzaam als vertegenwoordiger bij Juffrouw Jansen en verantwoordelijk voor de verkoop in Noord-Nederland, zal de klanten en zakenrelaties in Zuid-Nederland persoonlijk benaderen om de overgang naar deze nieuwe verkoopstrategie soepel en gestroomlijnd te laten verlopen.

Bron: Vakblad Vrouwenmode

Softwear

Sinds 1988 dé specialist in het online automatiseren van in- tot verkoop voor wholesale, retail en webshops. Voorraadbeheersystemen worden geleverd aan de mode-, schoenen-, lingerie- en sportbranche.

 

Meer weten?

Kom langs
Herikerbergweg 292
1101 CT Amsterdam

Bel ons
+31 (0)20 229 29 29

Mail ons
info@softwear.nl
 

Volg ons

Meld u aan voor de Softwear-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Softwear.