Dyanne Beekman

 

Het plan van Dyanne Beekman om 25 Dyanne Stores te openen is voorlopig van de baan. “Voorlopig worden het er vijf”, zegt de styliste tegen De Telegraaf.

Momenteel is er alleen een Dyanne Store aan de Hilversumse Kerkstraat, waarvan het huurcontract op 1 augustus afloopt. Geruchten dat er financiële problemen zijn, waardoor de winkel na die datum moet sluiten, ontkent Beekman. Wel overweegt ze een verhuizing, omdat ze de bijbehorende spa wil uitbreiden. “De vraag is of ik dat hier ga doen, of elders.” Ze zegt voor meerdere locaties in andere steden in gesprek te zijn.

De winkel doet het volgens Beekman ‘waanzinnig’, terwijl ook de bijbehorende webshop goed loopt. Het besluit om minder winkels te openen heeft er onder meer me te maken dat ze wil ‘kijken welke kant ze opgaat’. “Laten we eerst eens kijken wat er verder in de retail gebeurt”, zegt ze ook. 

Dyanne Store kwam in 2015 voort uit een samenwerking tussen Beekman en vastgoedpartij Syntrus Achmea. Het concept wordt omschreven als een ‘belevingswereld’ van fashion, food, beauty, hair en living. Het oorspronkelijke plan was om twintig tot 25 winkels te openen.

Bron: Retailtrends

Softwear

Sinds 1988 dé specialist in het online automatiseren van in- tot verkoop voor wholesale, retail en webshops. Voorraadbeheersystemen worden geleverd aan de mode-, schoenen-, lingerie- en sportbranche.

 

Meer weten?

Kom langs
Herikerbergweg 292
1101 CT Amsterdam

Bel ons
+31 (0)20 229 29 29

Mail ons
info@softwear.nl
 

Volg ons

Meld u aan voor de Softwear-nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Softwear.